fbpx

maj 30, 2021

Bestod både den teoretiske og den praktiske prøve i første forsøg

Jeg kørte med Pernille, og jeg kan klart anbefale hende, bestod både den teoretiske og den praktiske prøve i første forsøg.
Vi har under hele forløbet haft det pisse sjovt, både hvis tingene var svære eller nemme, så har man kunne grine og lære noget samtidigt. Pernille følte hurtigt jeg var klar til køreprøven, allerde inden jeg var færdig med alle mine køretimer, hvilket resulterende i mine sidste køretimer blev til finpudsningslektioner, så man var kniv skarp til køreprøven.

Hele mit forløb hos Spot On Trafik har været hurigt, sjovt og ikke mindst super lærerigt, stor anbefaling til alle der overvejer at tage deres kørekort hos Spot On Trafik.
– Rasmus Knudsen

    Kontakt

    Du er altid velkommen til at sende os en sms på telefon 28 26 11 10
    (vi ringer tilbage hurtigst muligt),
    eller via formularen herunder.