fbpx

Corona Info

Man kan have en del spørgsmål i relation til corona, når man overvejer, om man skal påbegynde et kørekort forløb: Hvornår må køreskoler åbne igen? Hvordan forholder man sig med coronapas og køreskoler? Hvordan er er coronareglerne, når man tager kørekort? etc.

Den 6. April 2021 må køreskolerne åbne igen. Der er dog nogle corona restriktioner, når kørekortet skal i hus. Endnu ved vi ikke helt under hvilke form, køreundervisningen må foregå, men der er en del krav, der skal efterleves. Det vi ved på nuværende tidspunk er, at der vil være krav om coronapas. Coronapasset kommer til at indeholde oplysninger om enten en negativ Coronatest, der er højst 72 timer gammel, at man er vaccineret eller kan påvise, at man tidligere har været smittet med coronavirus.

Bliver coronapasset ikke klar til den 6. april, skal du som elev kunne vise en negativ Coronatest, der højst er 72 timer gammel.

Grundet de særlige omstændigheder omkring Corona / Covid-19 skal alle elever bære maske og handsker under lektioner på vej.

Der er naturligvis sprit og engangshåndklæder til rådighed, ligesom vi sørger for grundig rengøring af bil og lokale.

Vi overholder Sundhedsstyrrelsens anbefaling med 1 m mellem hver elev.

Har du symptomer på Covid-19 skal du straks give melding herom, og din undervisning stilles i bero indtil testresultat foreligger. Vi forbeholder os ret til at afvise elever, der udviser symptomer på Covid-19 eller ikke kan fremvise bevis for negativ test.

    Kontakt

    Du er altid velkommen til at sende os en sms på telefon 28 26 11 10 (vi ringer tilbage hurtigst muligt), eller via formularen herunder.