fbpx

Hvem er vi?

Velkommen til Spot on Trafik.

Hos Spot on trafik sætter vi læring i højsæde. Vi lærer alle forskelligt – og vi er alle gode til forskellige ting. Vi bestræber os på, at du kommer så hurtigt og nemt igennem undervisningsforløbet som muligt. Men ved læring under ansvar, hvor vi får bygget dine evner op fra bunden, kommer der et naturligt flow i undervisningsforløbet.

Vi er både mandlig og kvindelig kørelærere, der har den nyeste uddannelse som kørerlærer. Ikke nok med det, så er vi også særlig godkendte kørelærere, dvs. at vi også uddanner kørelærere. Vi har selv kørekort til samtlige kategorier, så vi ved, hvad vi taler om – og på den pædagogiske uddannelse har vi opnået de højeste karakterer.

Vi bestræber vi os på, at starte nye hold op hver 5. uge og i perioder udbyder vi også lynkursus på kortere tid.

Teoriundervisningen foregår IKKE på computere hos os, da vi ikke tror på interaktivt undervisning er vejen frem. Det er så vigtigt, at vi får talt om stoffet, så vi dermed sikrer, at du får lært så meget som muligt, og det sidder fast til den kommende teoriprøve.

Har du spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os – dette gør du nemmest ved at sende en mail, da vi ikke kan svare telefonen, når vi er optaget af elever.

Gert Andersenkørelærer og instruktør

Gert’s skolebil er en Audi Q3 TDi. Gert er også uddannet særlig godkendt kørelærer og uddanner andre kørerlærer.

 

Pernille Steenfatkørelærer og instruktør

Pernille er også uddannet særlig godkendt kørelærer og uddanner andre kørerlærer. Pernille’s skolebil er en Audi A3 TDi.

    Kontakt

    Du er altid velkommen til at sende os en sms på telefon 28 26 11 10
    (vi ringer tilbage hurtigst muligt),
    eller via formularen herunder.