fbpx

Privatlivspolitik

Hvem er vi?

Som kunde betror du os dine personlige oplysninger. Vi kan forsikre dig om, at vi gør vores yderste for at sikre, at dine data beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed, så vi sikre det bedste udgangspunkt for et samarbejde.

Dataansvarlig:
Spot on Trafik ApS
Fabriksvej 48
4700 Næstved
CVR: 34077134
sms.: 28 26 11 10
mail: kontakt@spotontrafik.dk
www.spotontrafik.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved tilmelding til holdstart mv.

Du har selvfølgelig altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til kontakt@spotontrafik.dk

Persondata benyttes til følgende formål:

        • Til at sende dig informationer omkring holdstart, teori- og køreprøver. At aftale eksempelvis mødested, køretimer, etc.
        • Til booking af teori- og køreprøve
        • Besvare dine forespørgsler, inden du starter på kørekortet
        • Eksempel på data, vi indsamler om dig, kan være: dine kontaktoplysninger såsom: navn, adresse, post nr. og by, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, betalingsoplysninger mv.

Manglende samtykke til indsamling af persondata:
Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, er det ikke er muligt at tilmelde dig holdstart eller få kørekort. Da vi dermed ikke kan booke teori- eller køreprøve.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter:
Personoplysninger videregives til politiet, som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med teori- og køreprøve samt til dit kørekort, når du har bestået køreprøven.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle, de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder, der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester, der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må naturligvis ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Rettigheder:
Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan derfor altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med samt, hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
www.datatilsynet.dk

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside.

    Kontakt

    Du er altid velkommen til at sende os en sms på telefon 28 26 11 10 (vi ringer tilbage hurtigst muligt), eller via formularen herunder.