fbpx

Vores elever siger

marts 24, 2022

Kæmpe anbefaling herfra

Virkelig fedt forløb, hvor der tages tid til den enkelte elev, fordi man ikke er så mange på holdet. God tid til spørgsmål og man gennemgår alting flere gange. Derudover bliver det også hyggeligt at tage kørekort, da Pernille og Gert er mega søde. Kæmpe anbefaling herfra!
– Adam Bruun

november 24, 2021

Næstveds hurtigste køreskole

Jeg begyndte mit forløb den 4. oktober 2021 og fik mit kørekort den 10. november 2021 – blot 5,5 uge senere, trods de lange ventetider på teoriprøver grundet corona. Jeg bestod både den teoretiske og den praktiske i første forsøg.
Ønsker du at få et kørekort hurtigst muligt, vil jeg varmt anbefale Spot On Trafik køreskole – de opfylder med garanti det de lover og har kun interesse for egne elevers succes!
– Emma Damm

juni 7, 2021

En fantastisk køreskole

Køreskolen Spot On Trafik er en fantastisk køreskole. Teori og køre undervisningen sidder lige i skabet. Jeg har personligt ikke oplevet noget kedeligt i undervisningen. Lærerne er nogle fantastik søde og sjove mennesker, som bare søger for alt. Det eneste man skal er bare at dukke op til tiden. Jeg vil til enhver tid anbefale Spot On Trafik.
– Frederick Fagerberg

maj 30, 2021

Bestod både den teoretiske og den praktiske prøve i første forsøg

Jeg kørte med Pernille, og jeg kan klart anbefale hende, bestod både den teoretiske og den praktiske prøve i første forsøg.
Vi har under hele forløbet haft det pisse sjovt, både hvis tingene var svære eller nemme, så har man kunne grine og lære noget samtidigt. Pernille følte hurtigt jeg var klar til køreprøven, allerde inden jeg var færdig med alle mine køretimer, hvilket resulterende i mine sidste køretimer blev til finpudsningslektioner, så man var kniv skarp til køreprøven.

Hele mit forløb hos Spot On Trafik har været hurigt, sjovt og ikke mindst super lærerigt, stor anbefaling til alle der overvejer at tage deres kørekort hos Spot On Trafik.
– Rasmus Knudsen

december 16, 2020

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kørte med Pernille og jeg kan klart anbefale hende, bestod både den teoretiske og den praktiske prøve på første forsøg.
Hun er dejligt direkte i forhold til hendes undervisning, men samtidigt også pædagogisk sådan at jeg vidste hvad og hvordan jeg skulle arbejde videre med tingene hjemme, både i form af øvelser samt hvad teoretisk materiale jeg burde læse ekstra op på.
Jeg kan varmt anbefale Pernille, da jeg føler mig godt tilfreds med forløbet.”
– Niels Mulvad