Hos Spotontrafik sætter vi læring i højsæde. 

Om os

Hos Spot on trafik sætter vi læring i højsæde. Vi lærer alle forskelligt – og vi er alle gode til forskellige ting. Vi bestræber os på, at du kommer så hurtigt og nemt igennem undervisningsforløbet som muligt. Men ved læring under ansvar, hvor vi får bygget dine evner op fra bunden, kommer der et naturligt flow i undervisningsforløbet.

Vi er både mandlig og kvindelig kørelærere, der har den nyeste uddannelse som kørerlærer. Ikke nok med det, så er vi også særlig godkendte kørelærere, dvs. at vi også uddanner kørelærere. Vi har selv kørekort til samtlige kategorier, så vi ved, hvad vi taler om – og på den pædagogiske uddannelse har vi opnået de højeste karakterer.

Vi bestræber vi os på, at starte nye hold op hver 5. uge og i perioder udbyder vi også lynkursus på kortere tid.

Teoriundervisningen foregår IKKE på computere hos os, da vi ikke tror på interaktivt undervisning er vejen frem. Det er så vigtigt, at vi får talt om stoffet, så vi dermed sikrer, at du får lært så meget som muligt, og det sidder fast til den kommende teoriprøve.
Har du spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os – dette gør du nemmest ved at sende en mail, da vi ikke kan svare telefonen, når vi er optaget af elever.

Vores kerneværdier

Vejledende principper, der udgør vores tilgang og definerer vores forpligtelse som kørelærere.

Sikkerhed

Sikkerhed er vores højeste prioritet, hvilket afspejles i vores forpligtelse til at indgyde sikker kørsel praksis og defensive teknikker i hver elev.

Erfaring

Vi fokuserer på at udvikle vejkundskaber gennem skræddersyet instruktion og virkelige scenarier, der forbereder chauffører til enhver situation, de måtte støde på.

Personlig undervisning

Vores personlige tilgang sikrer, at hver elev modtager skræddersyet instruktion og vejledning for at forbedre deres færdigheder.

Klar til at tage kørekort?

Se hold og tilmeld dig til undervsining hos Spotontrafik i dag og påbegynd en rejse mod sikrere, mere selvsikker kørsel med vores ekspertinstruktion og skræddersyede træning. På kun 2-4 uger!

X
Scroll to Top